#1 11-02-11 14:01:43

Kordius

Administrator

Punktów :   

Wchodzenie w nową epokę.

Witam na kolejnej już lekcji z Senseiem Kordiusem.

Dzisiaj podzielę się z wami, moi drodzy uczniowie wiedza na temat przechodzenia z jednej epoki do drogiej.
Jest to krótka lekcja.

Przechodzenie z jednej epoki w drugą, wydaje się dosyć prostym zadaniem, bo wystarczy tylko spełnić pewne, nie aż tak trudne do osiągnięcia wymagania. Tak więc nad tym nie będę się rozwodził.

Chcę Wam powiedzieć inna, bardzo ważną rzecz, gdyż nie wszyscy możecie to wiedzieć.

Otóż, gdy mamy spełnione już wszystkie wymagania do przejścia w nową epokę, to przed przejściem sprzedajemy wszystkie surowce jakie mamy i zamieniamy je na złoto.

Moglibyście się zapytać po co coś takiego robić, skoro w nowej epoce możemy budować nowe budynki i rozwijać stare, więc te surowce nam się przydadzą. Było by to bardzo słuszne pytanie. Więc ja Wam już na nie odpowiadam.

Gdy przechodzimy w nową epokę to nasz magazyn zapełnia się surowcami ( nie wliczamy złota), więc nawet, jeżeli przed przejściem do nowej epoki mamy pełny magazyn i wymienimy wszystko na złoto, to po przejściu, mamy znów pełno wszystkiego.

Dzięki temu w nowej epoce mamy więcej złota i pełno surowców na dalszą rozbudowę.

Wiem, że ta lekcja się niektórym przyda.

Pozdrawiam

Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia

Stopka forum

RSS